blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kane85
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Kane85



Tak trochu iné Top 5, alebo Čo som hral najdlhšie
pridal Kane85 21.7. 2013 o 20:22



5. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3)

Hracia doba: viac ako 100 hodín čistého času

 

COD MW 2 je dodnes mnohými považované za najlepšiu COD hru. Osobne hru hodnotiť nebudem a ani nechcem (to nie je zmysel tohto článku a rovnako tento rebríček v žiadnom prípade nepredstavuje mojich Top 5 najlepších hier). Avšak príbehová kampaň sa mi celkom páčila, obsahovala niekoľko zapamätania hodných momentov (hlavne misie Cliffhanger, The Gulag, a pod.) a prejdenie na Veteran obtiažnosť mi trvalo zhruba 8 hodín. Veľkým plusom pre mňa bol mód Spec Ops, pri ktorom sme spolu s bratom strávili pekných pár hodín. Práve to bol dôvod prečo som zvolil PS3 verziu( podpora splitscreenu). No a potom je to pochopiteľne multiplayer. Obrázok hovorí za všetko, online hraniu som venoval viac ako štyri dni čistého času. Škoda že momentálne je hra doslova zamorená hackermi a cheatermi. Inak je to stále rovnaká zábava.

 

 

4. Battlefield 3 (PC)

Hracia doba: viac ako 127 hodín čistého času

 

Battlefield 3 je v podstate moja prvá online skúsenosť s BF sériou. Pôvodný Battlefield 1942, ako aj Battlefield 2 som hral len offline proti botom, Bad Company 2 som pre slabý HW a vysoký lag nehral skoro vôbec (nahratých len pár hodín). Upgrade PC so sebou priniesol možnosť vychutnať si aj náročnejšie tituly a voľba padla na BF3. Kampaň za veľa nestála, aj keď obsahovala zopár zaujímavých momentov. Po nej som sa už naplno venoval online hraniu. Kúpa Premium služby mi zaručila prísun nových máp, takže o zábavu bolo postarané. Za najlepšie prídavky považujem B2K, CQ a AfM. Naopak AK a EG boli pre mňa skôr sklamanie. Hru mám stále nainštalovanú, časom sa k nej určite ešte niekedy vrátim.

 

 

3. Dark Souls (PS3)

Hracia doba: viac ako 135 hodín čistého času

 

Dark Souls je pre mňa najlepšia hra tejto generácie a osobne sa už neviem dočkať pokračovania. Nepoznám žiadne iné RPG, ktoré by malo lepšie spracovaný súbojový systém. A to je len jedna zo silných stránok hry. Hru som prešiel ako barbar (momentálne NG+++), pyromancer (NG+) a nedávno som si vytvoril novú postavu. DS zaujalo aj brata,  s jeho postavou (paladin NG+++) má nahratých viac ako 120 hodín. Konzolová verzia má svoje chyby, to ale nič nemení na fakte že ide o unikátny zážitok. Od rozmazanej machule to má veru poriadne ďaleko a online systém v podstate nemá obdobu.

 

 

2. Diablo 3 (PC)

Hracia doba: viac ako 140 hodín čistého času

 

Zrejme neexistuje kontroverznejšia hra ako Diablo 3. Pre niekoho najväčšie sklamanie, pre iného poctivý návrat legendy. Ja som bol s hrou v zásade spokojný, tak príjemný pocit zo zabíjania stoviek monštier nedokáže poskytnúť žiadne iné akčné hack&slash RPG. Áno, hra je už viac o výbave ako o šikovnosti a schopnostiach, no väčšia orientácia na príbeh a svet okolo, lepší systém používania skillov  a hlavne nesmierna návyková hrateľnosť sú dôvody prečo som pri tomto presedel toľko času. S primárnym charakterom DH mám viac ako 88 hodín, Barbar 19h, WD 26h a W 5 hodín. Diablo ešte na Inferno nepadol, takže cesta pokračuje.

 

 

1. Call of Duty: Black Ops 2 (PC)

Hracia doba: viac ako 290 hodín čistého času

 

Začalo to jednoduchým cieľom. Pôvodne som chcel dosiahnuť len tretiu prestíž, aby som si odomkol parádnu ikonu škorpióna. Netrvalo to ani tak dlho a tento cieľ som splnil. Keďže ma ale hra bavila, hral som ďalej a ďalej. A tak som si povedal, prečo to nedotiahnuť na finálnu Master Prestige úroveň. Výsledný čas podľa Steamu je niečo cez 290 hodín čistého času. A to je len multiplayer. Veľkým plusom je podľa mňa nový systém Pick 10. Konečne si môžem postavu, respektíve výbavu prispôsobiť podľa seba, podľa môjho štýlu hrania. Načo mi je granát, keď ich málokedy používam a aj tak s ním nikoho nezabijem. Namiesto toho investujem bod do druhého Perku, alebo si k tlmiču pridám lepší zameriavač. Tento systém sa nebojím označiť za revolučný a som zvedavý, či sa niekedy niečo podobné objaví aj v iných FPS hrách. Príbehová kampaň tiež nebola zlá. Minimálne misie z budúcnosti boli podarené a kedykoľvek si ich len tak zopakujem. Novinky a výrazné zmeny sa objavili aj v tomto režime pre jedného hráča. Zombie módu nie som extra fanúšik, preto som ho otestoval len na rýchlo. BO2 vôbec nie je zlá hra, naopak je to podľa mňa najlepšie COD. MP je arkádový, rýchly, ale aj adrenalínový a zábavný. A o to predsa ide.        



Prístupov 6303
Kvalita článku
(85%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tak trochu iné Top 5, alebo Čo som hral ...
[ 21.7.2013] (príspevkov 23)
StarCraft 2 Collector's Edition unboxing
[ 29.7.2010] (príspevkov 22)
Oldies
[ 5.1.2010] (príspevkov 16)
FUN RÁDIO DOHODA
[ 5.7.2009] (príspevkov 5)
Zena a hry
[ 8.4.2009] (príspevkov 9)
Kane_Superstar :-)
[ 27.3.2009] (príspevkov 12)
Verše
[ 6.3.2009] (príspevkov 6)
PS2 games
[ 6.3.2009] (príspevkov 6)
PC games
[ 5.3.2009] (príspevkov 10)
Fotky
[ 15.2.2009] (príspevkov 9)